PROJECTEN VAN HET KEUKENHUIS

Met meer dan 20 jaar ervaring als keukenspecialist en leverancier van projectkeukens zijn we een betrouwbare partner voor opdrachtgevers en klanten. Samen met u bewuste keuzes maken is essentieel voor een succesvol resultaat. En dat gaat verder dan het kiezen van de juiste keuken. Het Culemborgs Keukenhuis neemt als keukenleverancier alle zorg uit handen. We bieden passende oplossingen voor zowel projectontwikkelaars, aannemers, vastgoedbeheerders, beleggers als corporaties.

Als projectspecialist bent u bij het Culemborgs Keukenhuis verzekerd van optimale betrokkenheid bij ieder project. Dat begint al bij de voorbereiding. Onze ervaren specialisten bieden u creatieve ideeën en inventieve ontwerpen, waarna alle details worden verwerkt door ons op schaal en in een 3D tekening.

 • Deze mooie kleinschalige woonlocatie in de kern van Deil omvat hun eigen identiteit. Met zorg voor de omgeving zijn de woningen stuk voor stuk fraai ontworpen. Niet een doorsnee nieuwbouw woonwijk, maar verschillende woningtypen zodat een ieder de woning kan zoeken die bij zijn of haar karakter en woonwensen past.
 • Prachtige half vrijstaande woningen in het hart van Leidsche Rijn. Deze prachtige woningen hebben een robuuste en landelijke uitstraling en zijn gelegen aan de Westlandse Tuin bij de Parkzichtlaan. Deze woningen beschikken zijn zo ontworpen dat ze zeer geschikt zijn voor de ultieme woonkeuken
 • De Buitens van Van Iperen is een woningbouwproject op een voormalig transportbedrijfsterrein aan het Laantje van Van Iperen, gelegen aan de westrand van de wijk West. Daarmee is het project gelegen tussen het landelijk gebied en de wijk West.
 • Oosterweyden ´Mauriks mooiste buiten´ is gebouwd op een prachtige landelijke plek waar eerst nog tarwe en bieten werden verbouwd. Zoals de naam doet vermoeden ligt de nieuwe woonwijk aan de oostzijde van het dorp Maurik. Oosterweyden biedt u een ruim opgezette, waterrijke woonomgeving. Een aantal woningen ligt bovendien direct aan het water.
 • n de afgelopen jaren heeft de wijk Parijsch in Culemborg al behoorlijk vorm gekregen. De wijk ligt aan de westkant van Culemborg, dichtbij het buitengebied en de uiterwaarden. De historische en aantrekkelijke binnenstad van Culemborg ligt op korte fietsafstand.
 • Op een steenworp afstand van Park Hoge Weide zijn 14 royale eengezinswoningen in diverse types gerealiseerd. De woningen zijn zeer ruim van opzet, staan op een mooie kavel en hebben de tuin op het zuiden.
 • Tegen de achtergrond van het fraaie, groene kerkdorp Den Hout worden in plan de Contreie woningen gerealiseerd. Het plan kenmerkt zich door een grote diversiteit en keuzevrijheid. De architectuur van de omliggende bebouwing is meegenomen tijdens het ontwerp van het plan.
 • Buurt 7 is de meest recente deelwijk binnen Passewaay en ideaal voor starters en jongere gezinnen. Het project is een combinatie van vrijstaande woningen, vrije kavels, rijwoneningen nog vele andere soorten woningen.
 • Moderne woningen met een prachtige uitstraling, ingepast in het authentieke straatbeeld van de Gelderse stad. De woningen worden gesitueerd tussen bestaande woningen aan de Voorstraat.
 • Het project Life in the Woods laat zich het beste vertalen als ‘kleinschalig en exclusief wonen op de hei en in het bos’. Life in the Woods biedt in totaal ruimte aan 9 appartementen, 2 penthouses en 27 bosvilla’s en twee-onder-één-kapwoningen.
 • Hooghendijck biedt een ruim opgezette, groene woonomgeving. De mogelijkheden qua indelingen zijn flexibel en maken het mogelijk om van de woning een persoonlijke plek te maken. Alle woningen zijn voorzien van het woningborg certificaat.
 • Tijdens de ontwikkeling van Het Dok is zoveel mogelijk rekening gehouden met de woonwensen die de woningzoekenden kenbaar maakten.