Het Culemborgs Keukenhuis ontwerpt en levert sinds 1994 keukens. In de loop der jaren zijn we steeds meer topmerken gaan verkopen waardoor ons speelveld behoorlijk is verbreedt. Toch is het fundament onder onze zaak nog steeds hetzelfde. Achter ons veelzijdige assortiment staat een nuchter team met maar een doel: perfectie.

OVER HET CULEMBORGS KEUKENHUIS

HISTORIE

Het Culemborgs Keukenhuis is in 1994 begonnen vanuit huis, waar Patrick van Dijke zijn klanten ontving en adviseerde. In 1995 opende Het Culemborgs Keukenhuis haar eerste showroom aan de Houtweg in Culemborg. Door de zeer innovatieve keukenopstellingen en klantvriendelijke begeleiding in het aankoop proces groeide Het Culemborgs Keukenhuis al snel uit tot een begrip in de regio. Na vier jaar werd deze locatie te klein en was het bedrijf toe aan een nieuwe stap in haar pas jonge bestaan. Eind 1999 vestigde Het Culemborgs Keukenhuis zich aan de Ant. Van Diemenstraat in Culemborg. Op deze locatie zult u vandaag de dag Het Culemborgs Keukenhuis nog steeds vinden.

WERKWIJZE

Bij Het Culemborgs Keukenhuis is de aankoop van een keuken aangelegenheid waarbij het belangrijk is dat de wensen en de verwachtingen goed met de klant worden doorgenomen. Er zijn veel mogelijkheden in kleuren, opstellingen, apparaten en materialen wat het voor de klant niet eenvoudig maakt om een keuze te maken. Een keuken wordt niet alleen ontworpen door de aanwezigheid van de materialen en kleuren, het is belangrijk om alle pluspunten van de ruimte te benutten en de juiste eigenschappen te benadrukken. Het is een samenkomst van diverse factoren wat de ontwerpen van Het Culemborgs Keukenhuis uniek en zeer innovatief maakt. om een ontwerp te maken die volledig aansluit op uw wensen en uw ruimte kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers.

AAN DE KEUKENTAFEL

We hebben oprechte interesse in onze klanten en hun wensen. We geven ze een eerlijk, betrouwbaar advies, want in loze beloftes geloven we niet. We zetten hoog in op kwaliteit en vakmanschap, omdat we een perfecte afwerking nou eenmaal ontzettend belangrijk vinden.