Maison cuisine is een concept waarbinnen we een tastbare en warme sfeer scheppen. Ontwerpen met een modern accent, een landelijke touch of een zeer professionele uitstraling. Dat is onze filosofie!

ONTWERP

Elke keuken van Maison Cuisine begint met een nieuw ontwerp. Soms gebaseerd op een keuze van materiaal, een indeling of een stijl uit onze collectie. Maar altijd staan uw wensen en ideeën centraal.

Onze fabrikant zorgt ervoor dat het ontwerp tot in detail wordt uitgevoerd waarna uw keuken kan worden afgewerkt met lak of beits kleur van uw keuze.

Het eindresultaat is een keuken die voldoet aan uw wensen.

EXCLUSIEF

Kwaliteit is de grondslag van al ons werk. Dat begint bij het gekozen hout, lade systeem ,afwerkingen en de door ons geselecteerde fabrikanten die wij gebruiken

We zijn altijd op zoek naar exclusieve materialen en producten die u bijna niet tegenkomt en passen deze toe in de ontwerpen van onze designers.

Zo garanderen we de topkwaliteit en exclusiviteit waar wij al meer dan 20 jaar voor staan.

PERSOONLIJK

De ervaring leert dat Maison Cuisine werkt vanuit het ontwerpen en uw persoonlijke keuzes. Hierdoor gaan de adviseurs creatief om met de vele mogelijkheden die uw keukenruimte biedt.

Bent u toe aan een nieuwe keuken en heeft u graag een doordacht design wat gemaakt is naar uw behoefte en Lifestyle ? Neem dan contact op voor meer informatie of een oriënterend gesprek met de adviseurs van Maison Cuisine.

MAATWERK IN KEUKENS

ETC EXPO

ETC Expo is hét exclusieve, Nederlandse interieurplatform dat inspireert, informeert en initieert in een stijlvolle, creatieve omgeving. Hier presenteert Maison Cuisine op 100m2 een deel van haar collectie.

Vier keer per jaar bent u als particulier van harte welkom op ETC Expo tijdens de speciale consumentendagen. Op deze dagen is het voor u mogelijk om kennis te maken met onze werkwijze. U kunt zich voor de eerstvolgende consumenten dag aanmelden via [email protected]

Wilt u een afspraak met Maison Cuisine mail ons dan.

MAATWERK

Laat uw keuken bouwen door vakmensen. Maison Cuisine creëert in samenwerking met u de keuken die perfect bij u past. Onze keukenadviseurs denken met u mee, zodat u meer dan tevreden kunt zijn met het resultaat. Met de door Maison Cuisine geselecteerde fabrikanten bent u verzekerd van een met uiterste zorg en met materialen van hoogwaardige kwaliteit samengestelde keuken.

Dit alles in de door u gewenste maatvoering en gebruikte materialen

IN DE MEDIA

Hier vind U een overzicht van artikelen en items die in de media zijn verschenen over Maison cuisine of met medewerking van Maison cuisine.